KNS-trädgårdslogotyp KNS-fågellogotyp KNS-insektslogotyp KNS-naturreservatslogotyp Kaggens Natursida

Kaggens natursidaOm Kaggens Natursida

Kaggens Natursida är tänkt att på sikt bestå av olika delar. För närvarande finns det två avsnitt, ett som handlar om trädgårdsväxter och hur man förökar dessa (avsnittet Kaggens Trädgårds­sida) och ett som handlar om fåglar och hur de kan identifieras (Kaggens Fågelsida). Ett tredje avsnitt är under utarbetande och kommer att handla om insekter (Kaggens Insektssida).

Webbplatsen är gjord för att fungera i webbläsare som följer vedertagna standarder från W3C. Förhoppningsvis innebär detta att den fungerar i de flesta av de vanligt före­kom­mande webb­läsarna, men vi har inte möjlighet att testa alla versioner av alla webbläsare. Själva använder vi regelbundet Firefox, Seamonkey och Chrome/Chromium. Till de vanligt förekommande webbläsare som vi inte har möjlighet att testa regelbundet hör (olika versioner av) Internet Explorer för Microsoft Windows och Safari för OS X, men vi tar gärna emot rapporter om någon upptäcker problem i någon av dessa eller andra webbläsare.

Staffan Tamm är till ovärderlig hjälp med den tekniska uppbyggnaden av webbplatsen och med värdefulla synpunkter på dess olika delar.

Bilder och information på Kaggens Natursida får användas enligt de villkor, som gäller för Creative Commons Sverige Licens 2.5. Se nedan.

Västeråker i december 2019

Kaggen och Staffan